ELITE HOUSE INGATLAN
Referenciák

Pesti-Vas Katalin által megtudtuk, hogy milyen a munkáját maximális odaadással, szeretettel végző „igazi” ingatlanközvetítő. Végtelenül kedves, segítőkész, pontos, megbízható, és ami talán a legfontosabb, hogy pontosan ilyen vevőt ismerhettünk meg általa. Hálásan köszönjük! További eredményes, jó munkát, sok sikert, mindehhez nagyon jó egészséget kívánunk!

Lukácsné Deák Katalin

Pontos, munkáját precízen végző embert ismerhettem meg Katalin személyében. Az általam megtekintett ingatlannak mint az előnyeire úgy a hátrányaira is felhívta a figyelmemet. A házhoz tartozó összes dokumentumot részletesen megmutatta, minden alkalommal kedves, segítőkész volt, csak ajánlani tudom őt.

L. Béla

A közelmúltban egy örökölt ingatlant szerettünk volna eladni. Az ismerősök ajánlották Pesti-Vas Katalin ingatlanos hölgyet. A munkájával teljesen meg vagyunk elégedve, gyors és megbízható. Egy hónapon belül lebonyolítottuk az adásvételt. Korrekt módon papíron minden rögzítve lett. Megbízható vevőt hozott, aki azonnal fizetett. Ezúton is szeretném megköszönni a munkáját. Csak ajánlani tudom másoknak is.

Köszönettel: Ulrichné

Családi házunk eladásához kerestünk kedvező feltételekkel, sok tapasztalattal és referenciával rendelkező ingatlanközvetítőt. Ismerős által találtunk Katira, aki nagyon barátságos, segítőkész volt. Mivel ez volt az első eladásunk, javaslataival sokat segített a vevőkkel való kommunikációban. Precíz fotókkal és leírással kezdte meg a hirdetést több felületen. Elég hamar meg is jelentek az érdeklődők. Minden érdeklődő után még maradt ideje megbeszélni a tapasztaltakat. Teljes mértékben pozitív élményekkel gazdagodtunk. Bátran keressék meg, nem fognak csalódni! Köszönjük Kati!

Molnár Gábor

Kedves Kati! Gratulálok az új oldaladhoz! Biztos vagyok benne, hogy az új lehetőség sok új ügyfelet is fog vonzani, hiszen bizonyítottan jó szakember vagy, akihez szívesen és bizalommal fordulnak leendő és meglévő ingatlan tulajdonosok, köztük én is. Köszönöm, hogy sikeresen és akadálymentesen közreműködtél a telkem eladásában, egyformán képviselve eladót és vevőt, amely mindkettőnk megelégedésével zárult. Örülök, hogy hozzád bármikor fordulhatok ingatlanokkal kapcsolatos tanácsért, észrevételeid, tapasztalatod támpontot nyújtanak a jó döntések meghozatalához. Köszönöm eddigi munkád, Érden én már csak veled szeretnék ezután is dolgozni.

Gazdag Judit

Sajnos, elég sokszor költöztünk már életünkben, és összehozott az élet olyan ingatlanközvetítőkkel, akiknél azt éreztem, hogy a jutalék fontos, egy darab-darab voltunk a férjemmel, és nem volt meg közöttünk a bizalom, felületes volt a munkájuk. Viszont hála az égnek megtaláltuk Katit, aki idejét nem sajnálva szeretett volna megismerni minket, hogy milyen otthonra is vágyunk, mindenben partner volt, a sok kérdésünk ellenére is állta a sarat (ezért utólag is elnézést 😊), hatalmas türelemmel rendelkezik. Jólesett, hogy nem akart ránk tukmálni semmit, ránk bízta a döntést, de mindig ott volt, ha csak egy kis bíztatás hiányzott. Precíz, alapos, mindenre odafigyel, maximalista a munkájában. Köszönöm hogy megtaláltunk Kati, mert tényleg a hosszú évek során te voltál az első, aki alázattal és kellő komolysággal végezte a munkáját. Köszönjük neked, hogy megtaláltuk álmaink otthonát, és hogy a munkakapcsolat ellenére egy barátot is leltünk benned.

Valent-Gulyás Bianka

Segítőkész, alapos, jól felkészült, naprakész. Mi maximálisan megvoltunk elégedve a munkájával. Csak ajánlani tudjuk.

Németh Tímea

Katalin munkájával, alaposságával meg voltam elégedve mind a vásárlás, mind az értékesítés folyamán.

Csőge Gábor

Nyitott, kedves, rugalmas értékesítőnek ismertük meg Katalint, aki figyel az ügyfelei igényeire és jól képviseli az érdekeiket. Kellemes, intelligens, közvetlen, empatikus személyiséggel működik együtt, aki őt választja ingatlanosának.

Bősze Kinga

Eladásra szánt telkünkhöz kerestünk ingatlan irodákat. Többel szerződtünk. A leggyorsabb és legkorrektebb ajánlatot Katalintól kaptuk. Részletesen tájékoztatott mit hogyan fog csinálni mi várható. Az ingatlant sikerült általa értékesíteni. Remek áron. Az egész ügyletet végig vitte. Szívesen ajánlom mindenkinek.

Rutkainé Ilona

Katalint véletlenül választottuk ki az előző munkahelyén lévő csapatból. Első hívásunkra kész volt találkozni velünk december 31-én is. Korrekt tájékoztatást adott a kérdéses telek összes előnyéről és hátrányáról, végig nyitott volt, hogy meghallgassa a szempontjainkat. További félkész és kész ingatlanokat ajánlott és mutatott az általunk preferált környéken és folyamatosan küldött e-maileket újonnan tervezett házakról is. Alázatos, szolgálatkész, a munkáját nagyon komolyan vevő hölgynek ismertük meg. Minden komoly érdeklődőnek jó szívvel és bizalommal ajánljuk.

Üdvözlettel,
Z. Tibor

Kedves Katika!
Ezúton szeretném megköszönni az érdi ingatlanunk eladásával kapcsolatban a munkáját. Nagyon kedves, rokonszenves, dinamikus embert ismerhettem meg személyében. Szakmai tudását, rátermettségét úgyszintén nagyon értékelem, s mivel személy szerint maximálisan elégedett voltam munkájával, ajánlani fogom, akinek ingatlanközvetítőre lesz szüksége! Kívánok munkájához nagyon sok sikert, kitartást és jó egészséget.

Üdvözlöm,
U. Edit

“Kati nagyon segítőkész, rugalmas volt mind az ingatlan megtekintése közben, mind a házzal kapcsolatban felmerülő kérdésekben. Közbenjárása révén az adásvétel is gördülékenyen zajlott, csak ajánlani tudom, nagyon meg voltunk elégedve a munkájával. Örülök, hogy a segítségével sikerült megtalálnunk leendő otthonunkat!”

Kusnyér Kata

Lelkiismeretes, igyekvő ingatlanközvetítőt ismertünk meg személyedben. Munkádban a pontosság, a lelkiismeretesség dominál. Minden kérdésünkre a legkimerítőbb választ kaptuk. Munkád minden mozzanatában érezhető, hogy a legjobbat nyújtod ügyfeleidnek. E-mailjeidben a lehetőségek tárházát próbáltad küldeni és reménykedünk, hogy továbbra is fogod küldeni. Egyszer csak ráakadunk álmaink házára. Irodádhoz szívből gratulálunk, sikeres munkát kívánunk!

Deme Lilla

Korrekt ügyintézés, gyors eredmény! Meg voltam elégedve a munkájával, szívesen ajánlom másoknak is.

Üdvözlettel:
Schin Róbert

Kedves Kati,
Szeretnénk mégegyszer megköszönni, hogy segítettél nekünk megvásárolni álmaink telkét. smile Nagyon megnyugtató volt számunkra az, hogy milyen precizitással és higgadtsággal kezelted a felmerülő problémákat. Végig folyamatosan kaptunk tőled tájékoztatást, bármilyen kérdésünk is merült fel bármikor. Illetve azt még külön szeretném megköszönni, hogy a vétel lebonyolítás után is segítettél a később felmerülő kérdések megválaszolásában. Szeretnénk sok sikert kívánni a további munkádhoz! smile

Üdvözlettel
Emi és Attila

Imádtam, hogy minden részletre odafigyeltél a fotózásnál. Minden apró részletről tájékoztattál, bármit is kérdeztem.

Fekete Dorina

Kedves Katalin!

Köszönöm szépen a kivételesen rugalmas, lelkiismeretes és rendkívül eredményes értékesítési munkáját az ingatlanom eladásában! A soron következő telek értékesítéssel is szeretném Önt megbízni! Ha nincs kifogása ellene, akkor ajánlani fogom vállalkozását az ismerőseimnek is.

Köszönettel
Matisa Károly

Katalint megbíztuk a házunk eladásával. Nagyon korrekt, segítőkész volt. Tájékoztatott a lehetséges buktatókról. Őszintén meg lehetett vele beszélni mindent. Ajánlom, dolgozzanak vele, megéri!

Sz. Johanna

Katalin az a fajta ingatlanos, aki megpróbálja felkutatni a vevőket és nem a telefon előtt ül, érdeklődőre várva . Az eladó érdekeit szem előtt tartva próbálja a feleket közös nevezőre hozni. Én a munkájával elégedett vagyok.

Sz. Attila

A Elite House Ingatlan nyújtotta magas szakmai színvonal és ügyfélközpontú magatartás erős érdekérvényesítő, továbbá messzemenőkig korrekt és jogszerű, vevő és eladó szempontú érdekképviselete kiemeli a piaci szerelők közül. Köszönjük a gazdaságilag sikeres, szakszerű és barátságos együttműködést.

L. András

Ezúton szeretném megköszönni precízségedet és emberséges énedet, ritka kincs vagy a mai világban.

Wohner Mónika

ELÉRHETŐSÉG

Pesti-Vas Katalin ev.

Telefon: +36 30/ 842-28-40
Email: info@elitehouseingatlan.hu
Székhely: 1104 Budapest, Kéknyelű u. 14. 4/15.
(A székhelyen ügyfélkiszolgálás nem történik.)

TEVÉKENYSÉGEMET EGYÉNI VÁLLALKOZÓKÉNT VÉGZEM.

Nyilvántartási számom: 54132694
Adószámom: 55453295-1-42
Regisztrációs számom: 700070
Bizonyítvány azonosító számom: 52-341-02
Ingatlanközvetítő, jeles eredmény.
Fő tevékenységem: 683101 – Lakóingatlan, földterület közvetítése.

FACEBOOK

elitehouseingatlan.hu
MINDEN JOG FENNTARTVA 2023

Tevékenységemet a budai agglomerációban végzem.
Kiemelt területek:
Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Tárnok, Sóskút, Biatorbágy, Budakeszi, Budapest 11. kerület, Budapest 12. kerület, Budapest 22. kerület

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató

Tárhely szolgáltató

Design: Weboldal készítés Érd és környéke