ELITE HOUSE INGATLAN
Szolgáltatások

Ingatlanközvetítés

Új építésű és használt családi ház, villa, ikerház, lakás, telek, mezőgazdasági terület, üzlethelyiség, fejlesztési terület szakszerű értékesítése. Pontos felmérést követően készítem el az ingatlan alaprajzát és valós paramétereit tartalmazó hirdetését, melyet a legkeresettebb oldalakon teszek közzé. Hatósági adatbázisok alapján nyújtok hiteles információt az ingatlan övezeti besorolásáról, közmű ellátottságáról és tulajdoni lapjáról. Maximálisan képviselve mind az eladó, mind a vevő érdekeit, törekszem mindenki számára megfelelő megoldást találni. Közreműködésem egészen a sikeres adásvétel létrejöttéig tart, folyamatos támogatásommal biztosítva az ügymenetet. Értékrendem alapkövei a tisztesség, pontosság és empatikus magatartás. Elérhetőségeimet itt találja.

Ügyvédi közreműködés

Mindkét fél érdekeit maximálisan képviselő tapasztalt és naprakész ingatlanforgalmi szakjogász segíti a sikeres adásvételt. Munkáját hatékonyan és rövid határidővel végzi. 20 éves ügyvédi gyakorlatának köszönhetően mindig megtalálja ügyfelei számára a lehető legjobb megoldást. Az adásvételi szerződés előkészítésétől a földhivatali ügyintézésig teljes körű képviseletet biztosít ügyfelei részére, megkönnyítve a teljes adásvételi folyamatot. Közreműködésével az ingatlanvásárlási procedúra kellemesen zajlik, ügyfelei jogi biztonságban tudják magukat a mindenre kiterjedő tájékoztatást követően. Az ügyvéd elérhetőségeiért itt tudja velem felvenni a kapcsolatot.

Hitelügyintézés

Független hitelszakértő segíti a banki ügyek gördülékeny menetét. Szolgáltatását teljesen díjmentesen biztosítja. Összehasonlítást végez a bankok aktuális ajánlatai között, és a három legkedvezőbbet bemutatja ügyfelének. Lehetőség szerint egyedi kamatkedvezményeket kér, így kliense sokkal kedvezőbb kamathoz juthat, mint ha önállóan venné fel a kapcsolatot az adott bankkal. Leveszi az ügyintézés terhét ügyfele válláról, átvállalva a dokumentáció összegyűjtését és eljuttatását a kiválasztott bankba, ahol profi banki referensek támogatják a gyors ügyintézést. A hitelszakértő elérhetőségeiért ide kattintva tudja velem felvenni a kapcsolatot.

Értékbecslés

Gyakorlott ingatlanvagyon értékelő készíti el ingatlana aktuális értékének tanúsítványát. Ingatlan értékbecslésre sok esetben szükségünk lehet, például adásvételkor, öröklés, vagyonmegosztás, vagy hitelfelvétel esetén. Ilyenkor rendkívül fontos tisztában lennünk az ingatlan pontos értékével, hogy megfelelő döntést hozhassunk. Az értékbecslő pontos helyszíni szemle során információt gyűjt az épület koráról, állapotáról, építési módjáról, szerkezetéről, alapterületéről, tulajdoni viszonyairól, esetleges terheiről, közműveiről és megközelíthetőségéről, majd ezen tények birtokában számítja ki az ingatlan aktuális értékét. Az értékbecslő elérhetőségeiért itt tudja felvenni velem a kapcsolatot.

Energetikai tanúsítvány

Hozzáértő energetikai tanúsító állítja ki ingatlana energetikai besorolásának hiteles tanúsítványát. A hatályos jogszabály ingatlan adásvétel és bérbeadás esetén kötelezi az ingatlan tulajdonosát ennek bemutatására. A szakértő pontos helyszíni felmérést végez az épület gépészeti és szerkezeti jellemzőiről, fűtés- és melegvíz rendszeréről, a rétegrendekről és a nyílászárókról, majd pontos számításokat követően állítja ki az épület 10 évig érvényes energetikai bizonyítványát.

Az energetikai tanúsító elérhetőségeiért itt tudja felvenni velem a kapcsolatot.

Profi fotós ingatlanséta szolgáltatással

Magasan képzett fotográfus készíti el ingatlana exkluzív fotóit és bemutatkozó anyagát. Szenvedélye a fotózás, így garantáltan a legszebb és legelőnyösebb képeket készíti el ingatlanáról. Minőségi munkáját kreativitásával kamatoztatja. Igényes képeivel felkelti az ingatlant keresők érdeklődését, hogy az Ön ingatlanának hirdetésére mindenképpen rákattintsanak. Ingatlanséta szolgáltatása lehetővé teszi, hogy Ön első sorban személyes találkozás nélkül mutathassa meg ingatlanát.

A fotós elérhetőségeiért ide kattintva tudja felvenni velem a kapcsolatot.

Megbízható építész ajánlása

Több évtizedes tapasztalattal és referenciákkal rendelkező, kiváló minőségű anyagokkal és kivitelezéssel dolgozó építtetők ajánlása. Otthonunk megvásárlása életünk egyik meghatározó döntése, így rendkívül fontos annak körültekintő kiválasztása. Az általam ajánlott kivitelezők az építkezés minden fázisát fotókkal dokumentálják, referencia házaikat évekre visszamenően meg lehet tekinteni. Maximálisan figyelembe veszik a vevők igényeit és az építkezés megfelelő szakaszában megvalósítják azokat. Munkájukra szerződésben rögzített garanciát vállalnak, így Önnek semmiért sem kell aggódnia. Az építtetők elérhetőségeiért itt tudja velem felvenni a kapcsolatot.

Lakberendező ajánlása

Kiváló ötletekben gazdag lakberendezők alkotják meg otthona belső formavilágát, az Ön által preferált stílusban. Napjaink rohanó világában jogos igényünk, hogy az otthonunk kényelmes és kellemes hely legyen, ahol a mindennapi tevékenységeink után komfortosan érezzük magunkat. Ennek megvalósításában segítenek a lakberendezők, akik minden méretű és típusú otthonra kreatív megoldásokat találnak. Modern, háromdimenziós látványterveikkel teszik élethűvé elképzeléseiket, segítve Önt a döntésben. A kiválasztott tervek megvalósításához minden esetben konkrét üzleteket ajánlanak, ahol Ön beszerezheti a szükséges berendezési tárgyakat és anyagokat. A lakberendezők elérhetőségeiért itt tudja felvenni velem a kapcsolatot.

ELÉRHETŐSÉG

Pesti-Vas Katalin ev.

Telefon: +36 30/ 842-28-40
Email: info@elitehouseingatlan.hu
Székhely: 1104 Budapest, Kéknyelű u. 14. 4/15.
(A székhelyen ügyfélkiszolgálás nem történik.)

TEVÉKENYSÉGEMET EGYÉNI VÁLLALKOZÓKÉNT VÉGZEM.

Nyilvántartási számom: 54132694
Adószámom: 55453295-1-42
Regisztrációs számom: 700070
Bizonyítvány azonosító számom: 52-341-02
Ingatlanközvetítő, jeles eredmény.
Fő tevékenységem: 683101 – Lakóingatlan, földterület közvetítése.

FACEBOOK

elitehouseingatlan.hu
MINDEN JOG FENNTARTVA 2023

Tevékenységemet a budai agglomerációban végzem.
Kiemelt területek:
Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Tárnok, Sóskút, Biatorbágy, Budakeszi, Budapest 11. kerület, Budapest 12. kerület, Budapest 22. kerület

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató

Tárhely szolgáltató

Design: Weboldal készítés Érd és környéke